’t is buitengewoon mooi wonen aan het ''Scheur''

Home VvE Commissies Prikbord Media Links

Wonen in "de Furie"

Santplaet - Maassluis

Commissie Lief en Leed

Doel van de commissie is het delen van "lief en leed" met als doel de onderlinge saamhorigheid te onderhouden en te versterken


Veel vrijwilligers hebben zich opgegeven om, indien nodig, hand en span diensten voor andere bewoners te doen. 

b.v. medicijnen halen, boodschapje doen, rijden naar het ziekenhuis  enz. enz...


Onder het motto  "Een goede buur is beter als een verre vriend"

kunnen we veel voor elkaar betekenen.


De commissie kan alleen goed functioneren als we met z’n allen een beetje aandacht hebben voor onze medebewoners. Niemand loopt graag met z’n sores te koop maar de praktijk leert wel dat aandacht bij lief en leed heel erg gewaardeerd wordt


Merkt u dat er iets speelt bij uw buren: laat het ons weten


Martha Vonk e-mail

  

  Commissieleden


  Jannie Vaissier (34)

  Marleen Keller (22)

  Martha Vonk (52)

       

Voorzorgmaatregel bij aankomst van een ambulance bij de Furie

Het komt de laatste tijd voor dat er een ambulance bij ons appartement aankomt om een patiënt te halen of te brengen. De auto stopt bij de hoofdingang van ons gebouw, de brancard wordt uitgeladen en in de hal komen de ziekenbroeders erachter dat er een trap is om naar de liften te gaan. Zij kunnen niet met de trap omhoog. De invalide lift is ongeschikt voor een brancard.


Het voorstel van de VvE en de Bewonerscommissie is als volgt:

Zodra door iemand een ambulance wordt besteld, laat hij/zij dan een medebewoner beneden laten wachten met de afstandsbediening van het autodek om de poort te kunnen openen. De blauwe tag heeft u nodig om in het gebouw te kunnen komen.

De ambulance kan het parkeerdek weer verlaten door tot het hek te rijden, het hek opent dan automatisch.


Regel dit met een medebewoner(s) voordat u de noodzaak heeft om een ambulance te moeten bellen. Houd de telefoonnummers die hiervoor nodig zijn, bij de hand.

Zodra de ziekenwagen aankomt kan hij/zij de weg wijzen naar de toegang op het parkeerdek zodat het verplegend personeel met brancard via de grote lift naar boven kan. Wanneer de kleine lift als eerste komt stuur die dan naar de 14e verdieping en roep de grote lift. De kleine lift is niet geschikt voor een brancard.  

Smoelenboek De Furie 14.01.2022.pdf

bijgewerkt: 14-01-2022